Exlib

EX Libraries

Billig lån

Studenter med en presset økonomi burde ikke låne alt for store beløp. Alle kan ha akutt behov for noen tusenlapper en gang i blant, men for å holde de månedlige kostnadene nede, er det lurt å ta opp et billig forbrukslån som gir minst mulig utgifter ekstra.

Det er heller ikke sikkert banken vil låne deg særlig store beløp. Du kan nok ikke forvente å få låne mer enn 5-10.000 hvis du har lånekassen som eneste inntekt.

Betal tilbake på tiden
Betal alltid tilbake på forbrukslånet. Med en nedbetalingsplan, som du signerer i låneavtalen, er det en viss forutsigbarhet. Prioriter alltid å betale tilbake på slike lån, fordi det er gjerne høye renter og det kan slå negativt ut ganske raskt. Hvis lånet går til inkasso kan det bli betydelige beløp og mye vanskeligere å få til en avtale. Kontakt banken hvis du får problemer med et å betale tilbake et forbrukslån, fordi det er gode muligheter til at banken vil gi deg avdragsfrihet i en periode.

Studenter får seg ofte en sommerjobb for å tjene litt ekstra til neste semester. Dette er en perfekt mulighet til å tjene opp nok penger til å betale ut lånet. Da blir også banken glad så du har gode muligheter til å låne igjen, om nødvendig.

Categories: Sparing