Bitcoin er verdens største digitale valuta

Verdien for en bitcoin har økt og sunket voldsomt den siste tiden. Grunnet den voldsomme økningen har folk begynt å fascinere seg for denne type valuta og hoppet på den økende trenden og kjøpt bitcoins. Før man kan kaste seg på denne trenden, må man først vite hvordan man kjøper bicoin. Så, hvordan får man kjøpt denne kryptovalutaen? Det er ulike måter.

Kjøp Bitcoin

En måte å kjøpe bitcoin på er internettsider. Det er ulike tjenester man kan benytte seg av, men det er veldig viktig å finne en side som er ekte. Nå som bitcoin har blitt så populært og mange kan opprette en tjeneste bare for å svindle en, må man vær sikker på at tjenesten man vil bruke er ekte, før man overfører noe penger noe sted. En bitcoin har en veldig stor verdi, så stor at man kan kjøpe bare en del av en bitcoin. Det gjør det mulig for flere å kjøpe. Grunnet den store verdien, vil du kjøpe bitcoin med visa kan du gjøre dette på https://btcnok.com og få kryptovalutaen overført til din egen bitcoin lommebok. En annen måte som kan være tryggere, er å kjøpe direkte av en selger. Det er kun kjøper og selger, ingen internettside. En desentralisert plattform er kun brukt for kontakt. Dette er grunnen til at det er mindre sannsynlig at man enten blir hacket eller angrepet når man kjøper via denne metoden. Dette vil også bety at mange bitcoin som til sammen vil utgjøre en stor verdi, ikke er samlet på et sted. Når man har ulike tjenester som nettsider, vil disse nettsidene bestå av en veldig verdi, som gjør det attraktivt for hackere.

Bruk børs og se etter BankID

Skal man bruke ulike børser, er man nødt til å identifisere seg med ID, slik at man kan vite hvem som kjøper bitcoin. Det er viktig med et tydelig bilde i denne registreringsprosessen. En annen ting som er viktig etter at man har fullført transaksjonen, er at man putter de nykjøpte bitcoinene i den private digitale lommeboken etterpå. Dette vil gjøre det vanskeligere for noen til å prøve å svindle en. En bitcoin lommebok er viktig å opprette før man i det hele tatt begynner å kjøpe bitcoin. Dette gjør det mulig å lagre disse myntene et sikkert sted. For å øke sikkerheten, er det viktig at man ser på alle sikkerhetsfunksjonene for lommeboka. En digital lommebok har en adresse, slik at når man har kjøpt bitcoin fra en person, vet selger hvor han eller henne skal overføre bitcoinene. Denne adressen består av både tall og bokstaver. En digital lommebok gir en muligheten til å kjøpe og selge. Etter man har hatt bitcoin en stund og ser at verdien øker, er man kanskje interessert i selge de og tjene litt penger på det. Nå som verdien har økt så voldsomt, er det mange som kjøpte tidlig, som ville tjent masse penger på dette